top of page

Rabobank Starter van het Kwartaal 2021

 

In april is ZAALBEK Design door Rabobank uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal 2021. Wij zijn ontzettend trots op de erkenning van ons werk door Rabobank. 

 

Net als de twee andere genomineerde starters hebben we middels een pitch de jury overtuigd. “Zij zijn klaar voor de toekomst.”, aldus juryvoorzitter Peter de Bruin, directeur Coöperatieve Rabobank. “Het zijn echte vaklui die ook ondernemers zijn.” 

Bekijk onze introductie video.

ZAALBEK is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige stalen deuren, trappen, RVS trapleuningen en balustrades, veelal in combinatie met glas. Kwaliteit en vakmanschap is waar ZAALBEK voor staat.

Met ruim 25 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige materialen van onder andere luxe jachten zetten wij onze expertise in binnenshuis. Daarmee verzekeren we u van hoogwaardige kwaliteit. Alle gewenste RVS, aluminium of stalen projecten kunnen wij voor u verwezenlijken.

De naam ZAALBEK is een combinatie van de namen Zaalberg en Bekker. ZAALBEK vertegenwoordigt daarmee de mannen achter de organisatie. Vertrouwen, een goed advies en het project van uw dromen opleveren is waar we voor gaan. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer voor een persoonlijk gesprek, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Heeft u al een idee van wat u wilt? Vul het offerteformulier in om een aanvraag te doen. U ontvangt per e-mail een offerte met alle informatie en een prijsopgave voor uw project. 

20210401_111930_BEW.jpg
bottom of page