top of page

Diensten

 

Stalen deuren

Wij maken zowel schuifdeuren als draaideuren voor binnen en buiten. Een stalen deur heeft een slank kozijn en bestaat voornamelijk uit glas, waardoor de ruimte optisch groter wordt. Door de stalen constructie blijft de draagkracht van de deur behouden. Voor de deuren wordt gehard veiligheidsglas gebruikt.

Stalen trappen en trapleuningen

Bent u op zoek naar een RVS trapleuning, aluminium trapleuning of stalen trapleuning? Een trapleuning kan de look van uw trap bepalen en maken wij daarom precies naar uw wens op maat. Ook is een trapleuning met poedercoating in diverse kleuren mogelijk.

Balustrades

Wij vervaardigen RVS balustrades met gehard glas. Een balustrade kan geplaatst worden voor de veiligheid, maar kan ook een stijlvol element in uw huis vormen. Iedere balustrade wordt volledig op maat gemaakt van hoogwaardige materialen in onze werkplaats.

Tafels met stalen onderstel

Tafels van zowel staal, aluminium als RVS frames kunnen worden vervaardigt. Wij maken onder andere stalen eettafels, werktafels en bureaus met robuust onderstel. Desgewenst kunt u de tafel laten poedercoaten in uw favoriete kleur(combinatie).
 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page